Cautare

484 de rezultate pentru "moga tineret" (3.55 secunde)
Potrivit lui Gabriel Ispas, fost consilier al premierului Adrian Nastase pe probleme de tineret, Victor Ponta a avut un singur tel, acela de a ajunge deputat.
Cum respectivul comunicat mai este semnat de cei doi lideri ai grupurilor parlamentare ale PPRM - Gheorghe Funar si Lucian Bolcas, plus presedintele organizatiilor de femei si de tineret ale PPRM - Mitzura Arghezi si Lia Olguta Vasilescu, se poate spune ca Stanciu si Ciontu sunt deja condamnati.
Organizatia de tineret a PSD Galati si-a ales conducerea, atit pentru aripa municipala, cit si pentru cea judeteana Lovita greu de plecarea fostei lidere a tinerilor social-democrati, Adelina Hristea, la umanisti (acum conservatori), organizatia de juniori a PSD Galati a incercat sa se reorganizeze.
Presedintele organizatiei de tineret a PPCD Arad, Samuel Caba, a declarat ca s-a intalnit cu o serie de europarlamentari, care au acuzat faptul ca in partidele aflate acum la guvernare in Romania exista fosti lideri comunisti.
„Nici macar la taberele de tineret n-am vazut atata entuziasm in batut cu palma de pamant cum am vazut sambata seara“, a mentionat Ponta, aratand ca presedintele trebuia sa se ocupe in aceasta perioada mai dificila de alte probleme.
La randul sau, deputatul Victor Ponta, liderul organizatiei de tineret a PSD, a apreciat referitor la initiativa lui Petre Roman ca PSD „se uita in viitor, nu in trecut“.
Potrivit presedintelui Tineretului National Liberal, Cristian Adomnitei, cursurile scolii de vara vor avea drept scop stabilirea unui plan strategic pentru perioada postelectorala privind politicile pentru tineret.
Serviciul European de Voluntariat (SEV) permite tinerilor sa fie voluntari cu norma intreaga pentru maximum un an in alta tara care participa la programul UE "Tineret in Actiune".
„Impreuna cu organizatiile judetene si de tineret, speram ca in cel mai scurt timp sa reusim sa strangem aceste semnaturi“, a spus Cristian Diaconescu.
Conform infirmatiilor aparute in presa, in data de 22 octombrie 2008 pretedintele organizatiei de tineret a PDL din judetul Covasna s-a aratat contrariat de preocuparea senatorului Eckstein pentru drepturile cuplurilor intre persoane de acelati sex.
22 - 13 A treia plecare Ce-a de-a treia miscare, care a lovit PSD-ul in CJ, a fost plecarea sefei de la tineret, Adelina Hristea.
Initiatorii propun infiintarea „Corpului Auxiliar“, compus din formatiuni militare pentru tineret, formatiuni de protectie civila, formatiuni sanitar-voluntare, formatiuni de pompieri si formatiuni logistice.
U Craiova este in proces de evacuare cu primaria pentru baza sportiva "Ion Oblemenco", dar si cu Directia Judeteana de Sport si Tineret (DJTS) pentru cantonament.
O parte din atletii de la CSM Craiova si CS Universitatea Craiova au participat, weekendul trecut, la prima etapa a Grand Prix-ului de seniori, tineret si juniori I, desfasurat pe stadionul "Dinamo"
Reuniti ieri intr-o sedinta extraordinara, adjunctii lui Popescu si sefii organizatiilor de sector, de femei si de tineret l-au rugat sa nu plece.
Acolo s-a desfiintat un post si s-a creat Directia de Tineret, care a fost altfel negociata", sustinea Victor Paul Dobre.
"Chiar daca, pe termen scurt, unii colegi o percep ca pe o amenintare ca vor pierde din functii, pe termen lung vom avea numai de castigat", a declarat Nistoran, presedintele organizatiei de tineret a PD.
Mai exact, un reprezentant al Comisiei de Statut, Etica si Litigii a venit, asa cum anunta de saptamana trecuta "Replica", la Constanta pentru a deslusi ce anume si mai ales cine a declansat scandalul de proportii de la alegerile pentru desemnarea conducerii Organizatiei Municipale de Tineret a PD Constanta si daca respectivele alegeri au fost corecte.
Pe de alta parte, s-a anuntat validarea definitiva a alegerilor de la tineret, precum si reprimirea in PD a consilierilor locali din Mangalia Maftei Florin si Constantin Filimon, exclusi pe nedrept din partid.
Yvette Hardie (Presedinte ASSITEJ - Asociatia Internationala de Teatru pentru Copii si Tineret), Lali Morris (producator si regizor), Vava Stefanescu (coregraf si manager - Centrul National al Dansului Bucuresti), Octavian Saiu (cercetator si critic de teatru) si Andrei si Andreea Grosu (regizori).Deschiderea oficiala este programata sambata, 1 octombrie, ora 18:00, cu spectacolul de teatru dans 'Zbor prin povesti', o productie a Teatrului Ion Creanga.
google-analytics.com